Produse și servicii

Produsele noastre

EcoSocial Atelier creează produse etice, din materiale naturale și ecologice, cu design inspirat din locuri și comunități tradiționale din România, care promovează un mod de viață durabil. În atelierul nostru de productie și design putem crea modele pentru serii mici de promoționale, obiecte de diverse mărimi și cadouri.

Servicii disponibile

Gravare laser
Echipamentele noastre ne permit să producem și proiectăm aceste produse la cea mai mare calitate. Putem grava pe orice suprafață dreapta, din: aluminiu, marmură, lemn, sticlă, cauciuc, piele și plexiglass. De asemnea, putem să tăiem/debităm forme neregulate și unghiuri ascuțite din orice material de maxim 3mm grosime: lemn, carton, piele și plexiglass.

Print UV
Din orice tipuri de materiale, aceste produse și cadouri pot fi unice și de înaltă calitate și o alegere ideala pentru cumpărătorii în căutarea unor cadouri etice și personalizate. Printarea UV se poate aplica pe aproape orce tip de material, cu o zonă de acoperire maxima de 40x30 cm: pânză, piele, sticlă, ceramică, metal, carton, etc.

Print textile
Ne plac la nebunie tricourile și sacoșele din materiale ecologice și cu mesaje sociale, așa că vrem să creăm cele mai speciale desene și tipare pe care le printăm la cele mai înalte standarde, pe: in, bumbac, canepa, etc.

Servicii de croitorie
Micul atelier de croitorie poate furniza servicii pentru tot felul de produse: confecții, broderii, etc.

Servicii de design si DTP